Kilpailuja

Kansainväliset kilpailukutsut ja exlibrisnäyttelyt

Sivulla tullaan julkaisemaan yhteystiedot niistä kansainvälisistä exlibriskilpailuista, joista yhdistykselle Lähetetään kutsut. Alla oleva tiedosto on saatu aineiston kokoajalta jpg-kuvana, joten Siina olevat www- ja @ -osoitteet eivät Suoraan linkity.

HUOM . Kotisivusto kääntää englanninkielisen kutsun automaattisesti tönkkösuomeksi.Todennäköisesti näyttöruudullasi tulee päälle lisäteksti: Näytä alkuperäinen, näpsäytä sita.

Jostain syystä osa tiedostoista ei tallennu kirjoitetussa muodossa, esim. otsikoiden päivämääriin tulee pilkku ja isot kirjaimet vaihtuvat pieneksi. Puolan -sana muuttuu Puolanne -sanaksi jne. Pahoittelemme meistä riippumattomia virheitä.

SAKSA, kilpailu 31.12.

Tilaa 5-sivuiset 4. Käykää Taide -kilpailun ohjeet yhdistykseltä pdf-tiedostona, taideteosten koko max 14 cm x 14 cm.

Viimeinen määräaika umpeutuu Vuoden lopussa. Osallistumismaksu 80 €.

KIINA -kilpailu 16.3.2018

Ohjeita ei saatu mahtumaan nettisivuille, ne voit tilat sähköpostitse yhdistykseltä: info@exl.fi

Praha 2018, FISAE:n kilpailu