Tapahtumat

To 3.5. EXLIBRISILTA klo 17.00 Turun NMKY:n huoneisto, Vähähämeenkatu  12a, Turku

Lehden nro 102 postitustalkoot.

Ma 28.5. ABO AKADEMIN KIRJASTOVIERAILU

Kokoontuminen klo 15.00 kirjatornin aulassa, jossa on vitriininäyttely, Tuomiokirkonkatu 2-4. Käymme 2 krs. arkistolukusalissa, jossa tutustumme näytteisiin käsikirjoitus-, omiste- ja exlibriskokoelmista. Oppaana on Johanna Lindblom. Max. 15 henkeä, varaa paikkasi marita.lundstrom@outlook.com

ITALIASSA 20.-22.4. 4th International Ex Libris Meeting Bodio Lomnagossa

BALTIAN MATKA SUUNTAUTUU NARVAAN

Ajankohta varhaistui viikolla suunnitellusta. Samalla osoittautui, että jälleen kannattaa valita iltalähtö.
Ohjelma huomioi monipuolisuudellaan ensikertalaiset ja konkarit. Luvassa on inspiroivina kohteina ainakin luostari, kartanoita, museoita, vesiputouksia ja mikä parasta; mukavaa seuraa!
Torstai 7.6. Lähtö klo 18.30 Tallinkin m/s Europalla, poistuminen laivasta klo 08.00.
Perjantai 8.6. Ajomatka 120 km,  yö Rakveressa. Paljon kohteita.
La 9.6. Ajomatka 120 km. 2 yötä Narvassa.
Su 10.6. Opastettu kaupunkikierros Narvassa. Ajomatka 50 km.
Ma 11.6. Ajomatka 220 km. Paluu klo 16.30-18.30 Tallinkin m/s Star
Osallistujamäärä vaikuttaa hintaan, minimi 12 henkeä, 24 paikan pikkubussi. Matka ja majoitus 2 h huoneessa aamiaisin, arvio n. 300 € (1 h. huone n. +70 €).
Jokainen vastaa itse ateriakuluista ja pääsymaksuista. Esittäkää toiveita tutustumiskohteista.

EXLIBRISTAPAHTUMA 25.-27.10. LIETTUASSA

Exlibrisillat Turussa

Exlibris Aboensis pitää säännöllisesti exlibrisillat Turussa kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-19 TuNNKY:n salissa, Vähä-Hämeenkatu 12 a. Kesä-elokuussa kokouksia ei ole.

Tilaisuus alkaa kahvi/teetarjoilulla, jonka hinta on 2 €. Sen jälkeen todetaan lähiajan tapahtumat ja kerrotaan ajankohtaiset uutiset.

Yleensä mukaan on kutsuttu joku mielenkiintoinen taiteilija-, kirjailija- tai muu kulttuuripersoona vieraaksi ennen exlibristen vaihtoja. Neljä kertaa vuodessa illan päättää exlibrishuutokauppa. Lehden postitustalkoiden aikana ei muuta ohjelmaa ole.

Harrasta exlibriksiä -esite

Exlibris Aboensis ry jakaa järjestämissään tilaisuuksissa ilmaiseksi 12-sivuista, haitarimalliseksi taitettua esitettä.

NÄYTTELY JA NEUVONTAA TURUN TAIDE- JA ANTIIKKI-MESSUILLA  19. -20.3.

Esitteen taka- ja etukansi, 2014

Jäsenluettelo edistää vaihtoa

Exlibris Aboensis painattaa jäsenluettelon noin kolmen vuoden välein aina edellisen painoksen loputtua.

Luettelon saavat vain jäsenet, se ei ole myynnissä. Liittymislomaketta täyttäessään ja myöhemminkin jäsenellä on oikeus kieltää yhteystietojensa julkaisu. Luettelo on tarkoitettu edistämään jäsenistön keskinäistä yhteydenpitoa ja kirjeitse tapahtuvaa exlibristen vaihtoa.

Jäsen voi liittymisilmoitukseensa merkitä, että hän ei halua vaihtaa exlibriksiä ja sitä toivetta on kohteliasta noudattaa niin, ettei vaihtotarjouskirjeitä lähetetä.