TO 6.1.2022 EXLIBRISILTA Turun NNKY: huonneistossa on PERUUTETTU

AVI:n kokousrajoitusten vuoksi tilaisuus jouduttiin peruuttamaan. Kirjailijavieraaksi sovittu Max Manner tulee huhtikuun jäseniltaan 7.4., exlibrishuutokauppa toteutui vain kirjallisena.

TO 3.2 EXLIBRISILTA Turun NNKY:n huoneisto, Vähä-Hämeenkatu 12

Taiteilijavieraana Eliisa Haaranen, lehden postitus. Toteutus yksityistilaisuutena.

11.-12.2 JYVÄSKYLÄN VANHAN KIRJAN TALVI --- ON PERUUTETTU

Yliopiston Agorarakennuksen tiloissa yhdistyksellä on exlibrisnäyttely ja neuvontaosasto.

TO 3.3. EXLIBRISILTA Turun NNKY:n huoneisto, Vähä-Hämeenkatu 12 a

Kulttuurivieraana Kari J. Kettula, huutokauppa.

KE 9.3. KERÄILIJÄRISTEILY

Piknikristeily, ilmoittautumiset marita.lundstrom@outlook.com, maksimiosallistujamäärä 30. Hinta 60 e, johon sisältyy meno uudella Viking Glorylla,aamiainen, seminaari, laivan vaihto Maarianhaminassa Viking Gracyyn, jossa buffet-lounas. Aikaa shoppailuun ja vapaamuotoiseen keskusteluun.

19. - 20.3. TAIDE- JA ANTIIKKIMESSUT TURUSSA

Exlibrisnäyttely ja neuvontaosasto.

LA  11.6. KEVÄTKOKOUS KERAVALLA

Toteutuksessa kolme vaihtoehtoa

1. Kulttuuriretki la-su majoituksella, tutustuminen Tuusulanjärven kulttuurikohteisiin

2. Päiväretki la, Tuusulajärven kulttuurikohteisiin

3. Vain kevätkokous ja tutustuminen taidemuseo Sinkkaan

11. - 16.8. BALTIAN MATKA

Lähdetään iltalaivalla Tallinnaan, yöpyminen laivalla, Riika, Klaipeida, Kuurin kynnäs, Siauli. Tapaamme matkan aikana exlibristejä. Hinta riippuu osallistujamäärästä, minimihenkilömäärä 10.

TOIMINTASUUNNITELMA 2022

Tapahtumissa maskit ja turvavälit. Tilaisuuksissa on peruutusvaraus, sillä kaikki järjestelyt toteutetaan asettaen turvallisuusnäkökohdat etusijalle.

Exlibrisillat Turussa

Exlibris Aboensis pitää säännöllisesti exlibrisillat Turussa kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-19 TuNNKY:n salissa, Vähä-Hämeenkatu 12 a. Kesä-elokuussa kokouksia ei ole.

Tilaisuus alkaa kahvi/teetarjoilulla, jonka hinta on 2 €. Sen jälkeen todetaan lähiajan tapahtumat ja kerrotaan ajankohtaiset uutiset.

Yleensä mukaan on kutsuttu joku mielenkiintoinen taiteilija-, kirjailija- tai muu kulttuuripersoona vieraaksi ennen exlibristen vaihtoja. Neljä kertaa vuodessa illan päättää exlibrishuutokauppa. Lehden postitustalkoiden aikana ei muuta ohjelmaa ole.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Harrasta exlibriksiä -esite

Exlibris Aboensis ry jakaa järjestämissään tilaisuuksissa ilmaiseksi 12-sivuista, haitarimalliseksi taitettua esitettä.

Esitteen taka- ja etukansi, 2014

Jäsenluettelo edistää vaihtoa

Exlibris Aboensis painattaa jäsenluettelon noin kolmen vuoden välein aina edellisen painoksen loputtua.

Luettelon saavat vain jäsenet, se ei ole myynnissä. Liittymislomaketta täyttäessään ja myöhemminkin jäsenellä on oikeus kieltää yhteystietojensa julkaisu. Luettelo on tarkoitettu edistämään jäsenistön keskinäistä yhteydenpitoa ja kirjeitse tapahtuvaa exlibristen vaihtoa.

Jäsen voi liittymisilmoitukseensa merkitä, että hän ei halua vaihtaa exlibriksiä ja sitä toivetta on kohteliasta noudattaa niin, ettei vaihtotarjouskirjeitä lähetetä.