EXLIBRISILTA to 6.5. klo 17.00 Turun NNKY:n huoneisto. Vähä-Hämeenkatu 12a

Lehden nro 114 postitustalkoot.

KEVÄTKOKOUS la 12.6. klo 12.00 Keravan Taide- ja museoeskus Sinkka

Exlibris Aboensis ry:n kevätkokous pidetään lauantaina 12.6. Keravan Taide - ja museokeskus Sinkassa, Kultasepänkatu 2. kesäretken yhteydessä. Jos kesäretki peruuntuu, siirretään asioiden käsittely syyskokoukseen kuten tapahtui 2020.

KULTTUURIRETKI TUUSULANJÄRVEN YMPÄRISTÖÖN 12.-13.6.

Toivottu, mutta vuonna 2020 peruttu kulttuuriretki toteutetaan vain, jos ilmoittautumisia (marita.lundstrom@outlook.com) on 1.4. mennessä kertynyt riittävästi. Kerro tulostasi. Toukokuun lehteen tulee matkan toteutuessa tarkempi ohjelma.

Pikkubussi Trusta lähtee klo 9.00, Tikkurilan asemalta päsee kyytiin klo 11.30. Retken hinta riippuu osallistujamäärästä. Ateriat ja pääsymaksut jokainen maksaa itse.

TOIMINTASUUNNITELMA 2021

Tapahtumissa maskit ja turvavälit. Tilaisuuksissa on peruutusvaraus, sillä kaikki järjestelyt toteutetaan asettaen turvallisuusnäkökohdat etusijalle.

Kevätkauden exlibrisiltoihin ei jatkossa kutsuta kulttuurivieraita vaan pärjäämme omin ohjelmin.

Sääntömääräiset kokoukset

La 12.6.          Kevätkokous                            Kerava, Taidemuseo Sinkka

La 13.11.        Syyskokous                             Turun seutu

Exlibrisillat

Pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä torstaina Turussa NNKY:n toimitiloissa:

7.1.                 Taiteilijavieraana Milla Karppinen, huutokauppa, vaihtoa

4.2.                 Taiteilijavieras, lehden nro 113 postitus

4.3.                 Kulttuurivieras, huutokauppa, vaihtoa PERUTTU

8.4.                 Taiteilijavieras, huutokauppa, vaihtoa PERUTTU

6.5.                 Lehden nro 114 postitustalkoot, vaihtoa

2.9.                 Lehden nro 115 postitustalkoot, vaihtoa

7.10.               Kulttuurivieras, huutokauppa

4.11.               Taiteilijavieras, vaihtoa

2.12.               Pikkujoulu, lehden nro 116 postitustalkoot.

Messuosallistumiset (näyttely ja neuvontaa)

5.-6.2.             Jyväskylän Vanhan kirjan talvi, yliopiston Agora-rakennus   PERUTTU

20.-21.3.         Turun Taide- ja Antiikkimessut SIIRRETTY: 4-6.6. > PERUTTU

1.-3.10.           Turun Kirjamessut

28.-31.10.      Helsingin Kirjamessut

19.-21.11.      Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini -messut

27.-28.11.      Tampereen Kirjamessut & Kirjafestarit

1-2 krt             Antiikki/taide/keräilymessuilla paikkakunnilla, joissa ei ole aikaisemmin oltu

Retket ja matkat

10.3.               Keräilijäristeily (piknik) PERUTTU, pidämme välivuoden

6.-9.5.             DEG:n exlibrispäivät, Saksa/Gelsenkirrchen  SIIRRETTY

12.-13.6.         Kevätretki, Tuusulanjärven kulttuurikohteet

vko 27/28        Luovat ladyt –viikko

1.7.                 Retki Billnäsin ja Fiskarsin antiikkipäiville

?, 1 pv            Retki Pernajan Sarvisaloon, Chaim ”Poju” Zabludowiczin kuvataidekeskus

12.-16.8.         Baltian matka Liettuaan, Kuurin kynnäs

Luennot, näyttelyt, kurssit ja yleisötilaisuudet

* Näyttelyitä ja neuvontatilaisuuksia järjestetään tilauksesta sekä jäsenistön esityksestä.

* Exlibriskursseja järjestetään, jos riittävä osallistujamäärä varmistuu

* Luentoja järjestetään kutsusta, kirjastojen ohella uutena kohteena seurakunnat.

Muu markkinointi

Kampanjakohteina kansalaisopistot, kuvataideoppilaitokset ja -yhdistykset

Julkaisut

Lehti               A4, 32-sivua, 4 kertaa vuodessa, väripainatus

Esite               Exlibristaiteilijat, A5, 36-sivua

Muut               Lehden bibliografia 1992-2022 työstäminen

Exlibrikset      Yhteispainatus järjestetään 1 krt/vuosi, määräpäivä originaaleille on 1.6.

Exlibrisillat Turussa

Exlibris Aboensis pitää säännöllisesti exlibrisillat Turussa kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-19 TuNNKY:n salissa, Vähä-Hämeenkatu 12 a. Kesä-elokuussa kokouksia ei ole.

Tilaisuus alkaa kahvi/teetarjoilulla, jonka hinta on 2 €. Sen jälkeen todetaan lähiajan tapahtumat ja kerrotaan ajankohtaiset uutiset.

Yleensä mukaan on kutsuttu joku mielenkiintoinen taiteilija-, kirjailija- tai muu kulttuuripersoona vieraaksi ennen exlibristen vaihtoja. Neljä kertaa vuodessa illan päättää exlibrishuutokauppa. Lehden postitustalkoiden aikana ei muuta ohjelmaa ole.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Harrasta exlibriksiä -esite

Exlibris Aboensis ry jakaa järjestämissään tilaisuuksissa ilmaiseksi 12-sivuista, haitarimalliseksi taitettua esitettä.

Esitteen taka- ja etukansi, 2014

Jäsenluettelo edistää vaihtoa

Exlibris Aboensis painattaa jäsenluettelon noin kolmen vuoden välein aina edellisen painoksen loputtua.

Luettelon saavat vain jäsenet, se ei ole myynnissä. Liittymislomaketta täyttäessään ja myöhemminkin jäsenellä on oikeus kieltää yhteystietojensa julkaisu. Luettelo on tarkoitettu edistämään jäsenistön keskinäistä yhteydenpitoa ja kirjeitse tapahtuvaa exlibristen vaihtoa.

Jäsen voi liittymisilmoitukseensa merkitä, että hän ei halua vaihtaa exlibriksiä ja sitä toivetta on kohteliasta noudattaa niin, ettei vaihtotarjouskirjeitä lähetetä.