TO 4.10. EXLIBRISILTA klo 17.00

Taiteilijavieraana Milla Karppinen, päätteeksi huutokauppa. Paikka on tuttuun tapaan Turun NMKY:n sali, Vähä-Hämeenkatu 12 a.

PE-SU 5-7-10. TURUN KIRJAMESSUT

Yhdistyksellä on taas osasto messuilla. Päivystysapu on tervetullutta.

TI 16.10. klo 18.30 LUENTO TURUN-PIETARIN-SEURAN KOKOUKSESSA

Tauno Piiroinen luennoi aiheesta Pietarin ja Venäjän exlibriskulttuuri. Paikka on Turun NMKY:n sali Vähä-Hämeenkatu 12 a, Turku

TO-SU 25.-28.10. HELSINGIN KIRJAMESSUT

Yhdistyksen osastolla päivystysapu on tervetullutta.

TO 1.11. EXLIBRISILTA klo 17.00

Kuvitettu katsaus FISAE:n Prahan XXXVIII kogressin tapahtumiin

LA 24.11. klo 15.00 SYYSKOKOUS

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetääm Cafe Artissa osoitteessa Läntinen Rantakatu 5, Turku. Taiteilijavieraana litografi Pentti Hiltunen Vantaalta. Kahvitarjoilun takia ilmoittautumonen marita.lundstrom@outlook.com

TO 13.12. KLO 17.00 EXLIBRISILTA

Pikkujoulu ja lehden nro 104 postitustalkoot

EXLIBRISTAPAHTUMA 25.-27.10. LIETTUASSA

Exlibrisillat Turussa

Exlibris Aboensis pitää säännöllisesti exlibrisillat Turussa kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-19 TuNNKY:n salissa, Vähä-Hämeenkatu 12 a. Kesä-elokuussa kokouksia ei ole.

Tilaisuus alkaa kahvi/teetarjoilulla, jonka hinta on 2 €. Sen jälkeen todetaan lähiajan tapahtumat ja kerrotaan ajankohtaiset uutiset.

Yleensä mukaan on kutsuttu joku mielenkiintoinen taiteilija-, kirjailija- tai muu kulttuuripersoona vieraaksi ennen exlibristen vaihtoja. Neljä kertaa vuodessa illan päättää exlibrishuutokauppa. Lehden postitustalkoiden aikana ei muuta ohjelmaa ole.

Harrasta exlibriksiä -esite

Exlibris Aboensis ry jakaa järjestämissään tilaisuuksissa ilmaiseksi 12-sivuista, haitarimalliseksi taitettua esitettä.

NÄYTTELY JA NEUVONTAA TURUN TAIDE- JA ANTIIKKI-MESSUILLA  19. -20.3.

Esitteen taka- ja etukansi, 2014

Jäsenluettelo edistää vaihtoa

Exlibris Aboensis painattaa jäsenluettelon noin kolmen vuoden välein aina edellisen painoksen loputtua.

Luettelon saavat vain jäsenet, se ei ole myynnissä. Liittymislomaketta täyttäessään ja myöhemminkin jäsenellä on oikeus kieltää yhteystietojensa julkaisu. Luettelo on tarkoitettu edistämään jäsenistön keskinäistä yhteydenpitoa ja kirjeitse tapahtuvaa exlibristen vaihtoa.

Jäsen voi liittymisilmoitukseensa merkitä, että hän ei halua vaihtaa exlibriksiä ja sitä toivetta on kohteliasta noudattaa niin, ettei vaihtotarjouskirjeitä lähetetä.