Tapahtumat

TO 3.10. klo 17.00 EXLIBRISILTA, Turun NMKY:n huoneisto, Vähä-Hämeenkatu 12a, Turku

Vieraan kauhukirjailija ja exlibristaiteolija Boris Hurtta. Huutokauppa.

4. - 6.10,2019  TURUN KIRJAMESSUT MESSUKESKUS

Yhdistyksellä on näyttely- ja neuvontaosasto

24. - 27.10. HELSINGIN KIRJAMESSUT MESSUKESKUS

Yhdistyksellä on näyttely- ja neuvontaosasto, sijainti 7r ja 7t väylien välissä Punavuorisalin vieressä

TO 7.11. klo 17.00 EXLIBRISILTA, Turun NMKY:n huoneisto, Vähä-Hämeenkatu 12a, Turku

Taiteilijavieras vielä varmistamaton. Exlibristen vaihtoa.

LA 30.11. klo 14.30 EXLIBRIS ABOENSIS RY:N  SYYSKOKOUS, Lieto, Vilkkimäen kahvimuseo

Aluksi pullakahvit Eini Kilpeläisen tarjoamana kahvila Namiassa. Ilmoittautumiset 24.11. mennessä marita.lundstrom@outlook.com tai 050 5915012. Sääntömääräisten asioiden jälkeen Seppo Louhivuori esittelee kahvimuseon ja kertoo kuvataiteestaan.

Paikalle pääsee Turun Puutorilta bussilla no 403, ajoaika noin 20 min.

TO 5.12.klo 17.00 EXLIBRISILTA, Turun NMKY:n huoneisto, Vähä-Hämeenkatu 12a, Turku

Exlibrisillat Turussa

Exlibris Aboensis pitää säännöllisesti exlibrisillat Turussa kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-19 TuNNKY:n salissa, Vähä-Hämeenkatu 12 a. Kesä-elokuussa kokouksia ei ole.

Tilaisuus alkaa kahvi/teetarjoilulla, jonka hinta on 2 €. Sen jälkeen todetaan lähiajan tapahtumat ja kerrotaan ajankohtaiset uutiset.

Yleensä mukaan on kutsuttu joku mielenkiintoinen taiteilija-, kirjailija- tai muu kulttuuripersoona vieraaksi ennen exlibristen vaihtoja. Neljä kertaa vuodessa illan päättää exlibrishuutokauppa. Lehden postitustalkoiden aikana ei muuta ohjelmaa ole.

Harrasta exlibriksiä -esite

Exlibris Aboensis ry jakaa järjestämissään tilaisuuksissa ilmaiseksi 12-sivuista, haitarimalliseksi taitettua esitettä.

NÄYTTELY JA NEUVONTAA TURUN TAIDE- JA ANTIIKKI-MESSUILLA  19. -20.3.

Esitteen taka- ja etukansi, 2014

Jäsenluettelo edistää vaihtoa

Exlibris Aboensis painattaa jäsenluettelon noin kolmen vuoden välein aina edellisen painoksen loputtua.

Luettelon saavat vain jäsenet, se ei ole myynnissä. Liittymislomaketta täyttäessään ja myöhemminkin jäsenellä on oikeus kieltää yhteystietojensa julkaisu. Luettelo on tarkoitettu edistämään jäsenistön keskinäistä yhteydenpitoa ja kirjeitse tapahtuvaa exlibristen vaihtoa.

Jäsen voi liittymisilmoitukseensa merkitä, että hän ei halua vaihtaa exlibriksiä ja sitä toivetta on kohteliasta noudattaa niin, ettei vaihtotarjouskirjeitä lähetetä.