PE-SU 14.-16.6. HUOVUTUSVIIKONLOPPU

Euran Hinnerjoella, max. 6 henkilöä (täynnä). Hinta 60 € + tarvikkeet, sis. majoitus & ateriat. Kouluttajana Merja Ahtola. Kysy peruutuspaikkoja.

MA-SU 1.-7.7. LUOVAT LADYT -VIIKKO

Turussa vapaamuotoisesti Ruissalon Toivonniemessä, max 12 h. Tiedustelut ja varaukset: 050 591 5012, paiviseppalassila@gmail.com

TO 4.7. BILLNÄSIN JA FISKARSIN ANTIIKKIPÄIVÄT

Retki antiikkipäiville to 4.7. Turun Erikoistaksit Oy:n bussi lähtee Turun linja-autoaseman tilauslaiturista klo 8.30, paluu klo 18. Matkan hinta 30 €, maksettava paikkaa varattaessa.

KE-SU 31.7.-4.8. VIRON KULTTUURIKIERROS

Kohteina Viron pikkukaupungit, majoituspaikat: Viking XPRS,  Pärnu, Viljandi ja Tartto. Lähtö Helsingistä ke klo 21.15, paluu su klo 19.
Arviohinta 330-350 €. Ilmoittautuneita on vasta 5, minimi 10 henkeä oltava tiedossa 15.3. mennessä, muuten peruutamme.

ELOKUUSSA PERNAJA JA VERLA

Viikonloppuretki la-su 24.-25.8. tai 31.8.-1.9.

Ohjelmassa on ainakin Loviisan Sarvisalossa Juhani Avoniuksen 80 v.-lohisoppaa ja toivottavasti myös Chaim ”Poju” Zabludowiczin kuvataidekeskus, jossa vierailumahdollisuus ratkaisee ajankohdan niin, että tieto toivottavasti saadaan jo toukokuun lehteen.

Majoitus Kouvolassa, sunnuntaina Verlan tehdas yms. kulttuurikohteita. Tarkempi ohjelma tehdään, kun ajankohta tiedetään.
Lähto Turusta la klo 8.30, paluu su klo 18. Pääkaupunkiseudulta kyytiin Tikkurilan asemalta. Minimi 12 h, arviohinta (majoitus ja matka) on 160  €. Ilmoittautuneita on jo 16.

Exlibrisillat Turussa

Exlibris Aboensis pitää säännöllisesti exlibrisillat Turussa kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-19 TuNNKY:n salissa, Vähä-Hämeenkatu 12 a. Kesä-elokuussa kokouksia ei ole.

Tilaisuus alkaa kahvi/teetarjoilulla, jonka hinta on 2 €. Sen jälkeen todetaan lähiajan tapahtumat ja kerrotaan ajankohtaiset uutiset.

Yleensä mukaan on kutsuttu joku mielenkiintoinen taiteilija-, kirjailija- tai muu kulttuuripersoona vieraaksi ennen exlibristen vaihtoja. Neljä kertaa vuodessa illan päättää exlibrishuutokauppa. Lehden postitustalkoiden aikana ei muuta ohjelmaa ole.

Harrasta exlibriksiä -esite

Exlibris Aboensis ry jakaa järjestämissään tilaisuuksissa ilmaiseksi 12-sivuista, haitarimalliseksi taitettua esitettä.

NÄYTTELY JA NEUVONTAA TURUN TAIDE- JA ANTIIKKI-MESSUILLA  19. -20.3.

Esitteen taka- ja etukansi, 2014

Jäsenluettelo edistää vaihtoa

Exlibris Aboensis painattaa jäsenluettelon noin kolmen vuoden välein aina edellisen painoksen loputtua.

Luettelon saavat vain jäsenet, se ei ole myynnissä. Liittymislomaketta täyttäessään ja myöhemminkin jäsenellä on oikeus kieltää yhteystietojensa julkaisu. Luettelo on tarkoitettu edistämään jäsenistön keskinäistä yhteydenpitoa ja kirjeitse tapahtuvaa exlibristen vaihtoa.

Jäsen voi liittymisilmoitukseensa merkitä, että hän ei halua vaihtaa exlibriksiä ja sitä toivetta on kohteliasta noudattaa niin, ettei vaihtotarjouskirjeitä lähetetä.